dc.contributor.author |
Гвоздецька, Юлія Василівна |
|
dc.contributor.author |
Джога, Ольга Валентинівна |
|
dc.contributor.author |
Ткачук, Станіслав Іванович |
|
dc.contributor.author |
Філімонова, Ірина Афанасіївна |
|
dc.date.accessioned |
2024-04-19T07:20:32Z |
|
dc.date.available |
2024-04-19T07:20:32Z |
|
dc.date.issued |
2021-12-03 |
|
dc.identifier.citation |
Виробниче навчання : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи здобувачів спец. 015 «Проф. освіта (Аграрне виробництво, переробка с/г продукції та харчові технології)» / Ю. В. Гвоздецька, О. В. Джога, С. І. Ткачук [та ін.] ; МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини. – Умань : Візаві, 2021. – 657 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16229 |
|
dc.description |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14678 |
uk_UA |
dc.description.abstract |
У посібнику подано навчальний матеріал дисципліни «Виробниче навчання», передбачений робочим навчальним планом для засвоєння здобувачами в процесі професійно-практичної підготовки. Рекомендовано здобувачам спеціальності 015.37 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» денної та заочної форми навчання. |
uk_UA |
dc.publisher |
Візаві |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
В52; |
|
dc.subject |
Харчові технології |
uk_UA |
dc.subject |
макаронні вироби |
uk_UA |
dc.subject |
інструкційні картки |
uk_UA |
dc.subject |
страви |
uk_UA |
dc.subject |
рецептури |
uk_UA |
dc.subject |
бобові |
uk_UA |
dc.subject |
крупи |
uk_UA |
dc.title |
Виробниче навчання |
uk_UA |
dc.type |
Book |
uk_UA |