Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Гвоздецька, Юлія Василівна | |
dc.contributor.author | Джога, Ольга Валентинівна | |
dc.contributor.author | Ткачук, Станіслав Іванович | |
dc.contributor.author | Філімонова, Ірина Афанасіївна | |
dc.date.accessioned | 2024-04-19T07:20:32Z | |
dc.date.available | 2024-04-19T07:20:32Z | |
dc.date.issued | 2021-12-03 | |
dc.identifier.citation | Виробниче навчання : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи здобувачів спец. 015 «Проф. освіта (Аграрне виробництво, переробка с/г продукції та харчові технології)» / Ю. В. Гвоздецька, О. В. Джога, С. І. Ткачук [та ін.] ; МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини. – Умань : Візаві, 2021. – 657 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16229 | |
dc.description | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14678 | uk_UA |
dc.description.abstract | У посібнику подано навчальний матеріал дисципліни «Виробниче навчання», передбачений робочим навчальним планом для засвоєння здобувачами в процесі професійно-практичної підготовки. Рекомендовано здобувачам спеціальності 015.37 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» денної та заочної форми навчання. | uk_UA |
dc.publisher | Візаві | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | В52; | |
dc.subject | Харчові технології | uk_UA |
dc.subject | макаронні вироби | uk_UA |
dc.subject | інструкційні картки | uk_UA |
dc.subject | страви | uk_UA |
dc.subject | рецептури | uk_UA |
dc.subject | бобові | uk_UA |
dc.subject | крупи | uk_UA |
dc.title | Виробниче навчання | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |