DSpace Repository

Значення аромамаркетингу та маркетингу смаку для просування туристичного продукту

Show simple item record

dc.contributor.author Барвінок, Наталія Володимирівна
dc.date.accessioned 2024-04-25T08:36:27Z
dc.date.available 2024-04-25T08:36:27Z
dc.date.issued 2023-04-28
dc.identifier.citation Барвінок Н. В. Значення аромамаркетингу та маркетингу смаку для просування туристичного продукту. Якість та безпечність товарів: матеріали VІІ міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк (28 квітня 2023 року) Луцьк: Вежа-Друк, 2023. С. 162-164. uk_UA
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16377
dc.description.abstract Аромамаркетинг та маркетинг смаку як різновиди сенсорного маркетингу відіграють важливу роль у просуванні туристичного продукту, створюючи приємні асоціації у туристів із туристичними подорожами. Варто зауважити, що інноваційні підходи та спрямування до використання туристичними фірмами сенсорного маркетингу, позитивно впливає на підвищення продажів туристичного продукту uk_UA
dc.publisher Луцьк: Вежа-Друк uk_UA
dc.relation.ispartofseries УДК;659.127.41
dc.subject Туризм uk_UA
dc.subject аромамаркетинг uk_UA
dc.subject маркетинг смаку uk_UA
dc.subject просування турпродукту uk_UA
dc.subject туристична індустрія uk_UA
dc.subject заклади індустрії гостинності uk_UA
dc.title Значення аромамаркетингу та маркетингу смаку для просування туристичного продукту uk_UA
dc.type Thesis uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account