dc.contributor.author |
Барвінок, Наталія Володимирівна |
|
dc.date.accessioned |
2024-04-25T08:36:27Z |
|
dc.date.available |
2024-04-25T08:36:27Z |
|
dc.date.issued |
2023-04-28 |
|
dc.identifier.citation |
Барвінок Н. В. Значення аромамаркетингу та маркетингу смаку для просування туристичного продукту. Якість та безпечність товарів: матеріали VІІ міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк (28 квітня 2023 року) Луцьк: Вежа-Друк, 2023. С. 162-164. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16377 |
|
dc.description.abstract |
Аромамаркетинг та маркетинг смаку як різновиди сенсорного маркетингу відіграють важливу роль у просуванні туристичного продукту, створюючи приємні асоціації у туристів із туристичними подорожами. Варто зауважити, що інноваційні підходи та спрямування до використання туристичними фірмами сенсорного маркетингу, позитивно впливає на підвищення продажів туристичного продукту |
uk_UA |
dc.publisher |
Луцьк: Вежа-Друк |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
УДК;659.127.41 |
|
dc.subject |
Туризм |
uk_UA |
dc.subject |
аромамаркетинг |
uk_UA |
dc.subject |
маркетинг смаку |
uk_UA |
dc.subject |
просування турпродукту |
uk_UA |
dc.subject |
туристична індустрія |
uk_UA |
dc.subject |
заклади індустрії гостинності |
uk_UA |
dc.title |
Значення аромамаркетингу та маркетингу смаку для просування туристичного продукту |
uk_UA |
dc.type |
Thesis |
uk_UA |