Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Барвінок, Наталія Володимирівна | |
dc.date.accessioned | 2024-04-25T08:36:27Z | |
dc.date.available | 2024-04-25T08:36:27Z | |
dc.date.issued | 2023-04-28 | |
dc.identifier.citation | Барвінок Н. В. Значення аромамаркетингу та маркетингу смаку для просування туристичного продукту. Якість та безпечність товарів: матеріали VІІ міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк (28 квітня 2023 року) Луцьк: Вежа-Друк, 2023. С. 162-164. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16377 | |
dc.description.abstract | Аромамаркетинг та маркетинг смаку як різновиди сенсорного маркетингу відіграють важливу роль у просуванні туристичного продукту, створюючи приємні асоціації у туристів із туристичними подорожами. Варто зауважити, що інноваційні підходи та спрямування до використання туристичними фірмами сенсорного маркетингу, позитивно впливає на підвищення продажів туристичного продукту | uk_UA |
dc.publisher | Луцьк: Вежа-Друк | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | УДК;659.127.41 | |
dc.subject | Туризм | uk_UA |
dc.subject | аромамаркетинг | uk_UA |
dc.subject | маркетинг смаку | uk_UA |
dc.subject | просування турпродукту | uk_UA |
dc.subject | туристична індустрія | uk_UA |
dc.subject | заклади індустрії гостинності | uk_UA |
dc.title | Значення аромамаркетингу та маркетингу смаку для просування туристичного продукту | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |