dc.contributor.author |
Литвин, Оксана Вікторівна |
|
dc.contributor.author |
Кирилюк, Ірина Миколаївна |
|
dc.contributor.author |
Нещадим, Людмила Миколаївна |
|
dc.date.accessioned |
2024-04-25T11:38:19Z |
|
dc.date.available |
2024-04-25T11:38:19Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Організація обслуговування в закладах індустрії гостинності / уклад. О. В. Литвин, І. М. Кирилюк, Л. М. Нещадим. Умань : Візаві. 2021. 225 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16390 |
|
dc.description.abstract |
У навчальному посібнику розкриваються основні поняття процесу обслуговування в закладах індустрії го6стинності, питання організації роботи структурних підрозділів підприємств, які забезпечують обслуговування відвідувачів, роль сервісної діяльності та якості обслуговування. Посібник призначений для підготовки здобувачів вищої освіти ОПП Готельно-ресторанна справа та ОПП Туризм освітнього ступеня молодший бакалавр та бакалавр за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» і 242 «Туризм». |
uk_UA |
dc.publisher |
Візаві |
uk_UA |
dc.subject |
сфера обслуговування |
uk_UA |
dc.subject |
заклади обслуговування |
uk_UA |
dc.subject |
індустрія гостинності |
uk_UA |
dc.subject |
заклади розміщення |
uk_UA |
dc.subject |
гостинність |
uk_UA |
dc.subject |
заклади харчування |
uk_UA |
dc.title |
Організація обслуговування в закладах індустрії гостинності |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Організація обслуговування в закладах індустрії гостинності |
uk_UA |
dc.type |
Book |
uk_UA |