Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Литвин, Оксана Вікторівна | |
dc.contributor.author | Кирилюк, Ірина Миколаївна | |
dc.contributor.author | Нещадим, Людмила Миколаївна | |
dc.date.accessioned | 2024-04-25T11:38:19Z | |
dc.date.available | 2024-04-25T11:38:19Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Організація обслуговування в закладах індустрії гостинності / уклад. О. В. Литвин, І. М. Кирилюк, Л. М. Нещадим. Умань : Візаві. 2021. 225 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16390 | |
dc.description.abstract | У навчальному посібнику розкриваються основні поняття процесу обслуговування в закладах індустрії го6стинності, питання організації роботи структурних підрозділів підприємств, які забезпечують обслуговування відвідувачів, роль сервісної діяльності та якості обслуговування. Посібник призначений для підготовки здобувачів вищої освіти ОПП Готельно-ресторанна справа та ОПП Туризм освітнього ступеня молодший бакалавр та бакалавр за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» і 242 «Туризм». | uk_UA |
dc.publisher | Візаві | uk_UA |
dc.subject | сфера обслуговування | uk_UA |
dc.subject | заклади обслуговування | uk_UA |
dc.subject | індустрія гостинності | uk_UA |
dc.subject | заклади розміщення | uk_UA |
dc.subject | гостинність | uk_UA |
dc.subject | заклади харчування | uk_UA |
dc.title | Організація обслуговування в закладах індустрії гостинності | uk_UA |
dc.title.alternative | Організація обслуговування в закладах індустрії гостинності | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |