00 DSpace/Manakin Repository

Організація обслуговування в закладах індустрії гостинності

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Литвин, Оксана Вікторівна
dc.contributor.author Кирилюк, Ірина Миколаївна
dc.contributor.author Нещадим, Людмила Миколаївна
dc.date.accessioned 2024-04-25T11:38:19Z
dc.date.available 2024-04-25T11:38:19Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Організація обслуговування в закладах індустрії гостинності / уклад. О. В. Литвин, І. М. Кирилюк, Л. М. Нещадим. Умань : Візаві. 2021. 225 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16390
dc.description.abstract У навчальному посібнику розкриваються основні поняття процесу обслуговування в закладах індустрії го6стинності, питання організації роботи структурних підрозділів підприємств, які забезпечують обслуговування відвідувачів, роль сервісної діяльності та якості обслуговування. Посібник призначений для підготовки здобувачів вищої освіти ОПП Готельно-ресторанна справа та ОПП Туризм освітнього ступеня молодший бакалавр та бакалавр за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» і 242 «Туризм». uk_UA
dc.publisher Візаві uk_UA
dc.subject сфера обслуговування uk_UA
dc.subject заклади обслуговування uk_UA
dc.subject індустрія гостинності uk_UA
dc.subject заклади розміщення uk_UA
dc.subject гостинність uk_UA
dc.subject заклади харчування uk_UA
dc.title Організація обслуговування в закладах індустрії гостинності uk_UA
dc.title.alternative Організація обслуговування в закладах індустрії гостинності uk_UA
dc.type Book uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу