dc.contributor.author |
Бербец, Тетяна Миколаївна |
|
dc.date.accessioned |
2024-04-26T06:26:00Z |
|
dc.date.available |
2024-04-26T06:26:00Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Технологічний практикум (технологія обробки харчових продуктів) : навч. посіб. / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини, Каф. технологічної освіти ; уклад. Т. М. Бербец. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2020. – 165 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16396 |
|
dc.description.abstract |
У навчальному посібнику з дисципліни «Технологічний практикум (технологія обробки харчових продуктів)» міститься стислий опис технологій приготування страв національної кухні, технологічних особливостей обробки сировини та приготування харчових продуктів та методичні рекомендації реалізації змісту дисципліни у фаховій підготовці, і проведення навчальних занять. Посібник призначений для фахової підготовки студентів закладів вищої та професійно- технічної освіти, яким за освітньою програмою передбачено вивчення технології обробки харчових продуктів. |
uk_UA |
dc.publisher |
Умань: ВПЦ "ВІЗАВІ" |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
УДК;664(076) |
|
dc.subject |
технологія |
uk_UA |
dc.subject |
харчові продукти |
uk_UA |
dc.subject |
технологій приготування страв |
uk_UA |
dc.subject |
сировина |
uk_UA |
dc.title |
ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПРАКТИКУМ (технологія обробки харчових продуктів) |
uk_UA |
dc.type |
Book |
uk_UA |