Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Бербец, Тетяна Миколаївна | |
dc.date.accessioned | 2024-04-26T06:26:00Z | |
dc.date.available | 2024-04-26T06:26:00Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Технологічний практикум (технологія обробки харчових продуктів) : навч. посіб. / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини, Каф. технологічної освіти ; уклад. Т. М. Бербец. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2020. – 165 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16396 | |
dc.description.abstract | У навчальному посібнику з дисципліни «Технологічний практикум (технологія обробки харчових продуктів)» міститься стислий опис технологій приготування страв національної кухні, технологічних особливостей обробки сировини та приготування харчових продуктів та методичні рекомендації реалізації змісту дисципліни у фаховій підготовці, і проведення навчальних занять. Посібник призначений для фахової підготовки студентів закладів вищої та професійно- технічної освіти, яким за освітньою програмою передбачено вивчення технології обробки харчових продуктів. | uk_UA |
dc.publisher | Умань: ВПЦ "ВІЗАВІ" | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | УДК;664(076) | |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | технологій приготування страв | uk_UA |
dc.subject | сировина | uk_UA |
dc.title | ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПРАКТИКУМ (технологія обробки харчових продуктів) | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |