DSpace Repository

ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПРАКТИКУМ (технологія обробки харчових продуктів)

Show simple item record

dc.contributor.author Бербец, Тетяна Миколаївна
dc.date.accessioned 2024-04-26T06:26:00Z
dc.date.available 2024-04-26T06:26:00Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Технологічний практикум (технологія обробки харчових продуктів) : навч. посіб. / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини, Каф. технологічної освіти ; уклад. Т. М. Бербец. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2020. – 165 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16396
dc.description.abstract У навчальному посібнику з дисципліни «Технологічний практикум (технологія обробки харчових продуктів)» міститься стислий опис технологій приготування страв національної кухні, технологічних особливостей обробки сировини та приготування харчових продуктів та методичні рекомендації реалізації змісту дисципліни у фаховій підготовці, і проведення навчальних занять. Посібник призначений для фахової підготовки студентів закладів вищої та професійно- технічної освіти, яким за освітньою програмою передбачено вивчення технології обробки харчових продуктів. uk_UA
dc.publisher Умань: ВПЦ "ВІЗАВІ" uk_UA
dc.relation.ispartofseries УДК;664(076)
dc.subject технологія uk_UA
dc.subject харчові продукти uk_UA
dc.subject технологій приготування страв uk_UA
dc.subject сировина uk_UA
dc.title ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПРАКТИКУМ (технологія обробки харчових продуктів) uk_UA
dc.type Book uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account