Інститут економіки та бізнес-освіти: Recent submissions

  • Благополучна, Анастасія Геннадіївна (УНУС, 2022-06-17)
    Dehydration of the product is a key aspect to consider during the freezing process, as water loss affects the quality and weight of the product. That is why dehydration is one of the biggest problems facing manufacturers. ...
  • Благополучна, Анастасія Геннадіївна (ЛНТУ, 2022-05-13)
    Ягідна сировина є однією із найбільш швидкопсувних продуктів харчуваня, яка легко піддається механічним та мікробіологічним пошкодженням. Через тонкі покривні тканини ягоди швидко втрачають вологу та загальну якість. Щоб ...
  • Благополучна, Анастасія Геннадіївна (УНУС, 2022-06-17)
    The method of sublimation was invented quite by accident in the middle of the XIX century. Only then it was used to maintain the activity of various microorganisms for a long time, ie, for the manufacture of drugs and ...
  • Благополучна, Анастасія Геннадіївна; Парахненко, Владислав Геннадійович (Видавничо-поліграфічний центр «Візаві», 2022-06-22)
    Berry growers in both Europe and Ukraine are now abandoning the use of plastic packaging, replacing it with more environmentally friendly options. In 2021, a ban on the sale of any disposable plastic tableware came into ...
  • Благополучна, Анастасія Геннадіївна (Видавничо-поліграфічний центр «Візаві», 2022-06-22)
    Of the 350 billion fruits harvested annually, 12 % are unfit for the fresh market. However, to reduce the amount of global waste, they can be used for other purposes. For the rational use of raw fruits and vegetables it ...
  • Благополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна (НУБіП, 2022-05-17)
    Найбільші втрати харчових продуктів припадають саме на мікробіологічне пошкодження. Для збереження якості плодів та овочів розроблено багато хімічних і фізичних процесів. Серед таких процесів є попереднє оброблення ...
  • Благополучна, Анастасія Геннадіївна (Технодрук, 2022-05-05)
    Серед основних проблем, з якими зіткнувся ресторанний бізнес, були: паніка, відтік кадрів, логістика, розірвання договорів на поставку товарів, комунікаційна підтримка в усіх точках Після перших тижнів шоку ресторанний ...
  • Благополучна, Анастасія Геннадіївна (УДПУ, 2022-09-30)
    Продовольча безпека –здатність країни забезпечити людям доступ до якісних та корисних продуктівхарчування. Згідно з Римською декларацією про всесвітню продовольчу безпеку, кожна країна повинна забезпечити право ...
  • Благополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна; Парахненко, Владислав Геннадійович (УДПУ, 2020-09-30)
    Вплив війн на навколишнє середовище завжди несприятливий, незалежно від того, чи спричинений він прямими військовими діями чи стратегічною протидією. Загальна шкода навколишньому середовищу, завдана конкретною ...
  • Поворознюк, Інна Миколаївна (Видавничий дім "Гельветика", 2021)
    Стаття присвячена дослідженню актуальним питанням антикризового управління на підприємствах інду-стрії гостинності в період пандемії COVID-19. У статті розкриваються проблеми розвитку підприємств індустрії гостинності, як ...
  • Поворознюк, Інна Миколаївна (Чернівці: Технодрук, 2022-05)
    Професіоналізм персоналу контактної зони є одним з вирішальних чинників підвищення ефективності роботи підприємства, життєздатність якого зберігається за рахунок гнучкого реагування на побажання кожного споживача.
  • Поворознюк, Інна Миколаївна (Видавничий дім "Гельветика", 2022)
    У статті розглядаються теоретичні аспекти якості обслуговування на підприємствах готельного і ресторанного бізнесу в Україні та напрями її підвищення. Визначено, що якість обслуговування на підприємствах індустрії гостинності ...
  • Поворознюк, Інна Миколаївна (Видавничий дім "Гельветика", 2022)
    У статті розглядаються напрямки управління якістю послуг підприємств індустрії гостинності під час криз. Визначено, що система управління якістю послуг пов’язана з потребую адаптації виробничої діяльності до комплексу ...
  • Благополучна, Анастасія Геннадіївна; Парахненко, Владислав Геннадійович; Ляховська, Неля Олександрівна (УДПУ, 2022-06-30)
    Анотація. Поведінка споживача передбачає певні рішення, діяльність, ідеї або досвід, який задовольняє потреби та бажання споживачів. Це стосується всіх видів діяльності, безпосередньо пов’язаних з отриманням, споживанням ...
  • Благополучна, Анастасія Геннадіївна; Кирилюк, Ірина Миколаївна; Поворознюк, Інна Миколаївна; Ляховська, Неля Олександрівна; Литвин, Оксана Вікторівна (УДПУ, 2022-06-30)
    Abstract. The main feature of the work of hospitality workers is constant communication with people of different ages, social statuses, and sometimes nationalities. The culture of professional communication of service ...
  • Благополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна; Нещадим, Людмила Миколіївна (УДПУ, 2022-03-03)
    У статті розглянуто види біорозкладального посуду, який може бути використаний у закладах ресторанного господарства. Проаналізовано, що такий посуд добре тримає форму при фасуванні в нього гарячих страв. Може використовуватись ...
  • Благополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна; Нещадим, Людмила Миколіївна (УДПУ, 2022-03-03)
    Міні-виробництва це сучасний тренд, який є економічно вигідним та менш затратним. Міні виробництво пива, молока, хлібобулочних виробів можна організувати як окреме виробництво або при закладі ресторанного господарства. В ...
  • Благополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна (РВВ Уманського НУС, 2021)
    Ягоди суниці мають короткий термін зберігання, що обумовлено тонкими покривними тканинами, завдяки чому легко втрачають свою масу. Після збору урожаю у ягодах суниці продовжуються газообмінні процеси під час яких випаровується ...
  • Парахненко, Владислав Геннадійович; Ляховська, Неля Олександрівна; Благополучна, Анастасія Геннадіївна (РВВ Уманського НУС, 2021)
    Сільськогосподарські землі України є основним джерелом якісного продовольства. Забруднення цих земель важкими металами, пестицидами та залишками хімічного виробництва може мати фатальні наслідки для людства. Ґрунти не ...
  • Благополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна (УДПУ, 2022-03-31)
    Анотація. Поведінка споживача передбачає певні рішення, діяльність, ідеї або досвід, який задовольняє потреби та бажання споживачів. Це стосується всіх видів діяльності, безпосередньо пов’язаних з отриманням, споживанням ...

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account