Факультет фізичного виховання: Recent submissions

  • Гуменна, Юлія Миколаївна; Калюжна, Катерина; Борщ, Альона (2013)
    Фізичне виховання спрямовано на зміцнення здоров`я, на оволодіння життєво важливими руховими навичками і вміннями, на досягнення високої працездатності. Воно має велике значення в підготовці людини до продуктивної праці.
  • Гуменна, Юлія Миколаївна (2013)
    Актуальність теми профілактики тютюнокуріння зумовлена тим, що за останні роки в Україні зростає частка курців серед жінок та дітей і залишається високою розповсюдженість куріння серед чоловіків.
  • Плахтій, Петро Данилович; Соколенко, Людмила Степанівна; Гутарєва, Наталія Володимирівна (Кам'янець- Подільский: TOB "Друкарня Рута", 2013)
    Посібник включає в себе теоретичні відомості, тестові завдання з основних розділів дисципліни: Основи медичних знань. Особлива увага приділяється засобам профілактики захворювань і надання першої домедичної допомоги при ...
  • Гуменна, Юлія Миколаївна; Гончарук, Аліна; Огородник, Лілія (2013)
    Професійно-прикладна фізична підготовка майбутніх фахівців повинна будуватися на основі концепції внутрішньої картини здоров'я та враховувати не тільки їх біологічні і психоемоційні можливості, але і фізичні та соціальні резерви.

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account