00 DSpace/Manakin Repository

Виробництво органічної сільськогосподарської продукції в Україні: наукові і практичні аспекти

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Макаренко, Наталія Анатоліївна
dc.contributor.author Подзерей, Роман Вікторович
dc.date.accessioned 2016-11-28T13:10:46Z
dc.date.available 2016-11-28T13:10:46Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.citation Макаренко Н.А. Виробництво органічної сільськогосподарської продукції в Україні: наукові і практичні аспекти: [Монографія] / Н.А. Макаренко, В.І. Бондарь, В.В. Макаренко, А.В. Сальнікова, Р.В. Подзерей, Л.В. Рудніцька. – К.: «Компринт», 2016.- 276с.
dc.identifier.isbn 978-966-929-185-1
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5843
dc.description.abstract У монографії подано наукові та практичні аспекти щодо виробництва органічної сільськогосподарської продукції в Україні. Органічний спосіб виробництва гарантує високу якість продукції та раціональне використання природних ресурсів. Водночас, він передбачає запровадження системи заборон і обмежень, що, безсумнівно, може бути причиною зниження рентабельності виробництва та підвищення вартості продукції. Прийняття рішення про перехід до органічного виробництва продукції повинно базуватись на усвідомленні всіх його переваг і недоліків, а також мати чітку економічну, екологічну та соціальну аргументацію. uk
dc.language.iso uk uk
dc.relation.ispartofseries УДК 631.95(477)(082);
dc.relation.ispartofseries ББК 40.1;
dc.subject органічне виробництво uk
dc.subject органічна продукція uk
dc.title Виробництво органічної сільськогосподарської продукції в Україні: наукові і практичні аспекти uk
dc.type Monograph uk


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу