Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Макаренко, Наталія Анатоліївна | |
dc.contributor.author | Подзерей, Роман Вікторович | |
dc.date.accessioned | 2016-11-28T13:10:46Z | |
dc.date.available | 2016-11-28T13:10:46Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.citation | Макаренко Н.А. Виробництво органічної сільськогосподарської продукції в Україні: наукові і практичні аспекти: [Монографія] / Н.А. Макаренко, В.І. Бондарь, В.В. Макаренко, А.В. Сальнікова, Р.В. Подзерей, Л.В. Рудніцька. – К.: «Компринт», 2016.- 276с. | |
dc.identifier.isbn | 978-966-929-185-1 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5843 | |
dc.description.abstract | У монографії подано наукові та практичні аспекти щодо виробництва органічної сільськогосподарської продукції в Україні. Органічний спосіб виробництва гарантує високу якість продукції та раціональне використання природних ресурсів. Водночас, він передбачає запровадження системи заборон і обмежень, що, безсумнівно, може бути причиною зниження рентабельності виробництва та підвищення вартості продукції. Прийняття рішення про перехід до органічного виробництва продукції повинно базуватись на усвідомленні всіх його переваг і недоліків, а також мати чітку економічну, екологічну та соціальну аргументацію. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | УДК 631.95(477)(082); | |
dc.relation.ispartofseries | ББК 40.1; | |
dc.subject | органічне виробництво | uk |
dc.subject | органічна продукція | uk |
dc.title | Виробництво органічної сільськогосподарської продукції в Україні: наукові і практичні аспекти | uk |
dc.type | Monograph | uk |