dc.contributor.author |
Макаренко, Наталія Анатоліївна |
|
dc.contributor.author |
Подзерей, Роман Вікторович |
|
dc.date.accessioned |
2016-11-28T13:10:46Z |
|
dc.date.available |
2016-11-28T13:10:46Z |
|
dc.date.issued |
2016 |
|
dc.identifier.citation |
Макаренко Н.А. Виробництво органічної сільськогосподарської продукції в Україні: наукові і практичні аспекти: [Монографія] / Н.А. Макаренко, В.І. Бондарь, В.В. Макаренко, А.В. Сальнікова, Р.В. Подзерей, Л.В. Рудніцька. – К.: «Компринт», 2016.- 276с. |
|
dc.identifier.isbn |
978-966-929-185-1 |
|
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5843 |
|
dc.description.abstract |
У монографії подано наукові та практичні аспекти щодо виробництва органічної сільськогосподарської продукції в Україні. Органічний спосіб виробництва гарантує високу якість продукції та раціональне використання природних ресурсів. Водночас, він передбачає запровадження системи заборон і обмежень, що, безсумнівно, може бути причиною зниження рентабельності виробництва та підвищення вартості продукції. Прийняття рішення про перехід до органічного виробництва продукції повинно базуватись на усвідомленні всіх його переваг і недоліків, а також мати чітку економічну, екологічну та соціальну аргументацію. |
uk |
dc.language.iso |
uk |
uk |
dc.relation.ispartofseries |
УДК 631.95(477)(082); |
|
dc.relation.ispartofseries |
ББК 40.1; |
|
dc.subject |
органічне виробництво |
uk |
dc.subject |
органічна продукція |
uk |
dc.title |
Виробництво органічної сільськогосподарської продукції в Україні: наукові і практичні аспекти |
uk |
dc.type |
Monograph |
uk |