DSpace Repository

Мікробіологічний контроль продуктів харчування

Show simple item record

dc.contributor.author Соболенко, Любов Юліанівна
dc.contributor.author Рубан, Людмила Сергіївна
dc.date.accessioned 2016-11-28T17:36:32Z
dc.date.available 2016-11-28T17:36:32Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.citation Соболенко Л.Ю. Мікробіологічний контроль продуктів харчування / Л.Ю.Соболенко, Л. С. Рубан // Наукові записки екологічної лабораторії УДПУ : Вип. 19. – Умань : «Сочінський М. М.», 2016. – Вип. 19. – С. 55-58. uk
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5862
dc.description.abstract Викладено питання санітарно-епідеміологічного нагляду відповідно до сучасного стану в галузі контролю якості і безпеки харчової продукції та харчування в цілому. Розглянуто гігієнічну регламентацію бактеріальної контамінації харчової сировини і готової продукції. uk
dc.language.iso uk uk
dc.publisher Умань: «Сочінський М. М.» uk
dc.subject продукти харчування uk
dc.subject мікробіологічний контроль uk
dc.subject харчова інтоксикація uk
dc.subject декоративно-квіткові рослини uk
dc.title Мікробіологічний контроль продуктів харчування uk
dc.type Article uk


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account