00 DSpace/Manakin Repository

Мікробіологічний контроль продуктів харчування

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Соболенко, Любов Юліанівна
dc.contributor.author Рубан, Людмила Сергіївна
dc.date.accessioned 2016-11-28T17:36:32Z
dc.date.available 2016-11-28T17:36:32Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.citation Соболенко Л.Ю. Мікробіологічний контроль продуктів харчування / Л.Ю.Соболенко, Л. С. Рубан // Наукові записки екологічної лабораторії УДПУ : Вип. 19. – Умань : «Сочінський М. М.», 2016. – Вип. 19. – С. 55-58. uk
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5862
dc.description.abstract Викладено питання санітарно-епідеміологічного нагляду відповідно до сучасного стану в галузі контролю якості і безпеки харчової продукції та харчування в цілому. Розглянуто гігієнічну регламентацію бактеріальної контамінації харчової сировини і готової продукції. uk
dc.language.iso uk uk
dc.publisher Умань: «Сочінський М. М.» uk
dc.subject продукти харчування uk
dc.subject мікробіологічний контроль uk
dc.subject харчова інтоксикація uk
dc.subject декоративно-квіткові рослини uk
dc.title Мікробіологічний контроль продуктів харчування uk
dc.type Article uk


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу