dc.contributor.author |
Соболенко, Любов Юліанівна |
|
dc.contributor.author |
Рубан, Людмила Сергіївна |
|
dc.date.accessioned |
2016-11-28T17:36:32Z |
|
dc.date.available |
2016-11-28T17:36:32Z |
|
dc.date.issued |
2016 |
|
dc.identifier.citation |
Соболенко Л.Ю. Мікробіологічний контроль продуктів харчування / Л.Ю.Соболенко, Л. С. Рубан // Наукові записки екологічної лабораторії УДПУ : Вип. 19. – Умань : «Сочінський М. М.», 2016. – Вип. 19. – С. 55-58. |
uk |
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5862 |
|
dc.description.abstract |
Викладено питання санітарно-епідеміологічного нагляду відповідно до сучасного стану в галузі контролю якості і безпеки харчової продукції та харчування в цілому. Розглянуто гігієнічну регламентацію бактеріальної контамінації харчової сировини і готової продукції. |
uk |
dc.language.iso |
uk |
uk |
dc.publisher |
Умань: «Сочінський М. М.» |
uk |
dc.subject |
продукти харчування |
uk |
dc.subject |
мікробіологічний контроль |
uk |
dc.subject |
харчова інтоксикація |
uk |
dc.subject |
декоративно-квіткові рослини |
uk |
dc.title |
Мікробіологічний контроль продуктів харчування |
uk |
dc.type |
Article |
uk |