00 DSpace/Manakin Repository

Технологічне обладнання харчової галузі

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дубова, Наталія Вячеславівна
dc.date.accessioned 2017-11-28T10:49:37Z
dc.date.available 2017-11-28T10:49:37Z
dc.date.issued 2017-11
dc.identifier.citation Технологічне обладнання харчової галузі : навч. посібн. / уклад. Т-38 Наталія Вячеславівна Дубова. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2017. – Ч. 2. – 114 с. uk
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7786
dc.description.abstract У посібнику розкриваються питання призначення, класифікації, будови, правил експлуатації теплового та холодильного обладнання харчової галузі; висвітлені питання техніки безпеки під час роботи з ним. Призначений для викладачів професійно-технічних закладів і може бути використаний при підготовці студентів, які навчаються за спеціальністю професійна освіта (харчові технології). uk
dc.language.iso uk uk
dc.publisher ВПЦ «Візаві» uk
dc.relation.ispartofseries УДК 664.002.5 (075.8);
dc.subject теплове обладнання, обладнання харчова галузь холодильне обладнання, будова, експлуатація обладнання харчової галузі uk
dc.title Технологічне обладнання харчової галузі uk
dc.type Tutorial uk


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу