dc.contributor.author | Дубова, Наталія Вячеславівна | |
dc.date.accessioned | 2017-11-28T10:49:37Z | |
dc.date.available | 2017-11-28T10:49:37Z | |
dc.date.issued | 2017-11 | |
dc.identifier.citation | Технологічне обладнання харчової галузі : навч. посібн. / уклад. Т-38 Наталія Вячеславівна Дубова. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2017. – Ч. 2. – 114 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7786 | |
dc.description.abstract | У посібнику розкриваються питання призначення, класифікації, будови, правил експлуатації теплового та холодильного обладнання харчової галузі; висвітлені питання техніки безпеки під час роботи з ним. Призначений для викладачів професійно-технічних закладів і може бути використаний при підготовці студентів, які навчаються за спеціальністю професійна освіта (харчові технології). | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ВПЦ «Візаві» | uk |
dc.relation.ispartofseries | УДК 664.002.5 (075.8); | |
dc.subject | теплове обладнання, обладнання харчова галузь холодильне обладнання, будова, експлуатація обладнання харчової галузі | uk |
dc.title | Технологічне обладнання харчової галузі | uk |
dc.type | Tutorial | uk |