DSpace Repository

Харчові та лікувальні властивості продуктів бджільництва. Основи апівалеології

Show simple item record

dc.contributor.author Соколенко, Людмила Степанівна
dc.date.accessioned 2017-12-04T11:06:55Z
dc.date.available 2017-12-04T11:06:55Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation Соколенко Л.С.Харчові та лікувальні властивості продуктів бджільництва. Основи апівалеології / Л.С. Соколенко, С. В. Строяновський, Д.П. Плахтій. -Кам`янець-Подільський : ПП "Медобори-2006",2017.- 92 с. uk
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8293
dc.description.abstract У книзі представлені дані науковців, пасічників і спеціалістів народної медицини з проблеми використання меду, прополісу, квіткового пилку, перги, маточного молочка,гомогенату трутневих личинок, бджолоотрути, підмору, воскової молі в оздоровленні та лікуванні людини. uk
dc.language.iso uk uk
dc.relation.ispartofseries УДК;612.766:796
dc.relation.ispartofseries ББК;28.903.7
dc.subject лікування uk
dc.subject здоровий спосіб життя uk
dc.subject здоров`я uk
dc.subject бджолиний віск uk
dc.subject апівалеологія uk
dc.subject апітерапія uk
dc.title Харчові та лікувальні властивості продуктів бджільництва. Основи апівалеології uk
dc.type Book uk


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account