00 DSpace/Manakin Repository

Харчові та лікувальні властивості продуктів бджільництва. Основи апівалеології

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Соколенко, Людмила Степанівна
dc.date.accessioned 2017-12-04T11:06:55Z
dc.date.available 2017-12-04T11:06:55Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation Соколенко Л.С.Харчові та лікувальні властивості продуктів бджільництва. Основи апівалеології / Л.С. Соколенко, С. В. Строяновський, Д.П. Плахтій. -Кам`янець-Подільський : ПП "Медобори-2006",2017.- 92 с. uk
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8293
dc.description.abstract У книзі представлені дані науковців, пасічників і спеціалістів народної медицини з проблеми використання меду, прополісу, квіткового пилку, перги, маточного молочка,гомогенату трутневих личинок, бджолоотрути, підмору, воскової молі в оздоровленні та лікуванні людини. uk
dc.language.iso uk uk
dc.relation.ispartofseries УДК;612.766:796
dc.relation.ispartofseries ББК;28.903.7
dc.subject лікування uk
dc.subject здоровий спосіб життя uk
dc.subject здоров`я uk
dc.subject бджолиний віск uk
dc.subject апівалеологія uk
dc.subject апітерапія uk
dc.title Харчові та лікувальні властивості продуктів бджільництва. Основи апівалеології uk
dc.type Book uk


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу