dc.contributor.author |
Бербец, Тетяна Миколаївна |
|
dc.date.accessioned |
2017-12-04T19:44:46Z |
|
dc.date.available |
2017-12-04T19:44:46Z |
|
dc.date.issued |
2017 |
|
dc.identifier.citation |
Формування технологічної культури майбутніх фахівців в галузі організації громадського харчування/ Т.М. Бербец // Збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції «Економіка та управління в ХХІ ст.: виклики та перспективи розвитку» 18-19 травня 2017 року // Умань, 2017. - С. 226-230. |
uk |
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8308 |
|
dc.description.abstract |
Сучасні європейські соціально-економічні зміни, що проходять у суспільстві та потреби людей у харчуванні є особливо нагальними і життєво необхідними, що висувають на перший план проблеми модернізації системи громадського харчування. Сьогодні перед підприємствами сфери харчової галузі стоять грандіозні завдання, що вимагають їх радикального перетворення та оновлення з урахуванням масштабів і темпів прогресу сучасної цивілізації, в якій інноваційна складова виступає як найважливіший компонент культурного і соціального розвитку людини, націй. |
uk |
dc.language.iso |
uk |
uk |
dc.subject |
Формування |
uk |
dc.subject |
технологічна культура |
uk |
dc.title |
ФОРМУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ КУЛЬТУРИ У МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ В ГАЛУЗІ ОРГАНІЗАЦІЇ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ |
uk |
dc.type |
ConfThesis |
uk |