Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Бербец, Тетяна Миколаївна | |
dc.date.accessioned | 2017-12-04T19:44:46Z | |
dc.date.available | 2017-12-04T19:44:46Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | Формування технологічної культури майбутніх фахівців в галузі організації громадського харчування/ Т.М. Бербец // Збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції «Економіка та управління в ХХІ ст.: виклики та перспективи розвитку» 18-19 травня 2017 року // Умань, 2017. - С. 226-230. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8308 | |
dc.description.abstract | Сучасні європейські соціально-економічні зміни, що проходять у суспільстві та потреби людей у харчуванні є особливо нагальними і життєво необхідними, що висувають на перший план проблеми модернізації системи громадського харчування. Сьогодні перед підприємствами сфери харчової галузі стоять грандіозні завдання, що вимагають їх радикального перетворення та оновлення з урахуванням масштабів і темпів прогресу сучасної цивілізації, в якій інноваційна складова виступає як найважливіший компонент культурного і соціального розвитку людини, націй. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | Формування | uk |
dc.subject | технологічна культура | uk |
dc.title | ФОРМУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ КУЛЬТУРИ У МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ В ГАЛУЗІ ОРГАНІЗАЦІЇ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ | uk |
dc.type | ConfThesis | uk |