dc.contributor.author |
Філімонова, Ірина Афанасіївна |
|
dc.contributor.author |
Гвоздецька, Юлія Василівна |
|
dc.date.accessioned |
2018-02-20T18:22:10Z |
|
dc.date.available |
2018-02-20T18:22:10Z |
|
dc.date.issued |
2018-02-20 |
|
dc.identifier.issn |
2708-5341 |
|
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8528 |
|
dc.description.abstract |
У статті розкриваються основні підходи до визначення педагогічних умов формування професійної компетентності майбутніх фахівців у галузі харчових технологій у процесі фахової підготовки. У статті запропоновано власне бачення педагогічних умов. Обґрунтований відбір необхідних і достатніх умов є черговим етапом оптимізації процесу фахової підготовки майбутніх фахівців у галузі харчових технологій щодо формування їх професійної компетентності. |
uk |
dc.language.iso |
uk |
uk |
dc.subject |
педагогічні умови, фахівець у галузі харчових технологій, мотивація, інноваційні технології, практична підготовка |
uk |
dc.title |
ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ У ГАЛУЗІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОЦЕСІ ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ |
uk |
dc.type |
Article |
uk |