DSpace Repository

ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ У ГАЛУЗІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОЦЕСІ ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ

Show simple item record

dc.contributor.author Філімонова, Ірина Афанасіївна
dc.contributor.author Гвоздецька, Юлія Василівна
dc.date.accessioned 2018-02-20T18:22:10Z
dc.date.available 2018-02-20T18:22:10Z
dc.date.issued 2018-02-20
dc.identifier.issn 2708-5341
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8528
dc.description.abstract У статті розкриваються основні підходи до визначення педагогічних умов формування професійної компетентності майбутніх фахівців у галузі харчових технологій у процесі фахової підготовки. У статті запропоновано власне бачення педагогічних умов. Обґрунтований відбір необхідних і достатніх умов є черговим етапом оптимізації процесу фахової підготовки майбутніх фахівців у галузі харчових технологій щодо формування їх професійної компетентності. uk
dc.language.iso uk uk
dc.subject педагогічні умови, фахівець у галузі харчових технологій, мотивація, інноваційні технології, практична підготовка uk
dc.title ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ У ГАЛУЗІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОЦЕСІ ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ uk
dc.type Article uk


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account