dc.contributor.author |
Філімонова, Ірина Афанасіївна |
|
dc.date.accessioned |
2018-02-20T18:28:23Z |
|
dc.date.available |
2018-02-20T18:28:23Z |
|
dc.date.issued |
2018-02-20 |
|
dc.identifier.issn |
2519-254Х |
|
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8529 |
|
dc.description.abstract |
Стаття присвячена проблемі діагностики сформованості професійної компетентності майбутніх фахівців професійної освіти. Упровадження компетентнісного підходу передбачає обов’язкове прогнозування результативної складової, що вимагає адекватних змін у системі оцінювання навчальних досягнень як важливої ланки навчального процесу. Автор розкрила особливості оцінювання навчальних досягнень майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій; визначила і охарактеризувала критерії (мотиваційно-ціннісний, гностично-діяльнісний, особистісно-рефлексивний) професійної компетентності, що дозволять забезпечити успішний результат навчання та надати майбутнім фахівцям високий рівень знань, умінь та навичок; дослідила систему показників, які характеризують кожний критерій професійної компетентності студентів; здійснила аналіз та визначила рівні сформованості (професійно-творчий, репродуктивно-творчий, інтуїтивно-репродуктивний) професійної компетентності майбутніх фахівців-технологів для досягнення високих результатів у їх професійній діяльності. |
uk |
dc.language.iso |
uk |
uk |
dc.relation.ispartofseries |
удк 378.147(062.552); |
|
dc.subject |
критерій, показник, рівень, професійна компетентність, фахівець-технолог |
uk |
dc.title |
КРИТЕРІЇ, ПОКАЗНИКИ ТА РІВНІ СФОРМОВАНОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ-ТЕХНОЛОГІВ У ГАЛУЗІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ |
uk |
dc.type |
Article |
uk |