Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Філімонова, Ірина Афанасіївна | |
dc.date.accessioned | 2018-02-20T18:28:23Z | |
dc.date.available | 2018-02-20T18:28:23Z | |
dc.date.issued | 2018-02-20 | |
dc.identifier.issn | 2519-254Х | |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8529 | |
dc.description.abstract | Стаття присвячена проблемі діагностики сформованості професійної компетентності майбутніх фахівців професійної освіти. Упровадження компетентнісного підходу передбачає обов’язкове прогнозування результативної складової, що вимагає адекватних змін у системі оцінювання навчальних досягнень як важливої ланки навчального процесу. Автор розкрила особливості оцінювання навчальних досягнень майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій; визначила і охарактеризувала критерії (мотиваційно-ціннісний, гностично-діяльнісний, особистісно-рефлексивний) професійної компетентності, що дозволять забезпечити успішний результат навчання та надати майбутнім фахівцям високий рівень знань, умінь та навичок; дослідила систему показників, які характеризують кожний критерій професійної компетентності студентів; здійснила аналіз та визначила рівні сформованості (професійно-творчий, репродуктивно-творчий, інтуїтивно-репродуктивний) професійної компетентності майбутніх фахівців-технологів для досягнення високих результатів у їх професійній діяльності. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | удк 378.147(062.552); | |
dc.subject | критерій, показник, рівень, професійна компетентність, фахівець-технолог | uk |
dc.title | КРИТЕРІЇ, ПОКАЗНИКИ ТА РІВНІ СФОРМОВАНОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ-ТЕХНОЛОГІВ У ГАЛУЗІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ | uk |
dc.type | Article | uk |