dc.contributor.author |
Гвоздецька, Юлія Василівна |
|
dc.date.accessioned |
2018-02-25T11:25:41Z |
|
dc.date.available |
2018-02-25T11:25:41Z |
|
dc.date.issued |
2018-02-25 |
|
dc.identifier.issn |
2413 - 1865 |
|
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8533 |
|
dc.description.abstract |
У статті розкрито суть поняття «педагогічні умови». Зважаючи на результати дослідження нами було визначено та теоретично обґрунтовано, що формування професійної компетентності майбутніх інженерів-педагогів сфери харчових виробництв у процесі фахової підготовки будуть забезпечувати наступні педагогічні умови: забезпечення систематичної позитивної мотивації до оволодіння майбутньої професії; проектування змісту дисциплін циклу фахової підготовки; використання інноваційних технологій у процесі формування професійної компетентності майбутніх спеціалістів; оволодіння практичним досвідом здійснення майбутньої професійної діяльності. Обґрунтований відбір необхідних і достатніх умов є черговим етапом оптимізації процесу фахової підготовки майбутніх викладачів з основ технологій виробництв щодо формування їх професійної компетентності |
uk |
dc.language.iso |
uk |
uk |
dc.relation.ispartofseries |
УДК;378:664-651 |
|
dc.subject |
викладач з основ технологій харчових виробництв, педагогічні умови, мотивація, інноваційні технології, практична підготовка |
uk |
dc.title |
ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ВИКЛАДАЧІВ З ОСНОВ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ У ПРОЦЕСІ ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ |
uk |
dc.title.alternative |
PEDAGOGICAL CONDITIONS OF FORMATION PROFESSIONAL COMPETENCE OF FUTURE TEACHERS OF BASES OF TECHNOLOGIES OF FOOD PRODUCTION IN THE PROCESS OF PROFESSIONAL TRAINING |
uk |
dc.type |
Article |
uk |