DSpace Repository

ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ВИКЛАДАЧІВ З ОСНОВ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ У ПРОЦЕСІ ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ

Show simple item record

dc.contributor.author Гвоздецька, Юлія Василівна
dc.date.accessioned 2018-02-25T11:25:41Z
dc.date.available 2018-02-25T11:25:41Z
dc.date.issued 2018-02-25
dc.identifier.issn 2413 - 1865
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8533
dc.description.abstract У статті розкрито суть поняття «педагогічні умови». Зважаючи на результати дослідження нами було визначено та теоретично обґрунтовано, що формування професійної компетентності майбутніх інженерів-педагогів сфери харчових виробництв у процесі фахової підготовки будуть забезпечувати наступні педагогічні умови: забезпечення систематичної позитивної мотивації до оволодіння майбутньої професії; проектування змісту дисциплін циклу фахової підготовки; використання інноваційних технологій у процесі формування професійної компетентності майбутніх спеціалістів; оволодіння практичним досвідом здійснення майбутньої професійної діяльності. Обґрунтований відбір необхідних і достатніх умов є черговим етапом оптимізації процесу фахової підготовки майбутніх викладачів з основ технологій виробництв щодо формування їх професійної компетентності uk
dc.language.iso uk uk
dc.relation.ispartofseries УДК;378:664-651
dc.subject викладач з основ технологій харчових виробництв, педагогічні умови, мотивація, інноваційні технології, практична підготовка uk
dc.title ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ВИКЛАДАЧІВ З ОСНОВ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ У ПРОЦЕСІ ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ uk
dc.title.alternative PEDAGOGICAL CONDITIONS OF FORMATION PROFESSIONAL COMPETENCE OF FUTURE TEACHERS OF BASES OF TECHNOLOGIES OF FOOD PRODUCTION IN THE PROCESS OF PROFESSIONAL TRAINING uk
dc.type Article uk


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account