00 DSpace/Manakin Repository

Педагогічні умови підготовки майбутніх бакалаврів харчових технологій на засадах компетентнісного підходу

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Філімонова, Ірина Афанасіївна
dc.date.accessioned 2018-05-08T18:45:05Z
dc.date.available 2018-05-08T18:45:05Z
dc.date.issued 2018-05-08
dc.identifier.issn 2311-5491
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8678
dc.description.abstract У статті розкриваються основні підходи до визначення педагогічних умов формування професійної компетентності майбутніх фахівців професійної освіти. uk
dc.language.iso uk uk
dc.relation.ispartofseries УДК 378.03;
dc.subject педагогічні умови, фахівець у галузі харчових технологій, мотивація, інноваційні технології, практична підготовка uk
dc.title Педагогічні умови підготовки майбутніх бакалаврів харчових технологій на засадах компетентнісного підходу uk
dc.type Article uk


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу