DSpace Repository

Педагогічні умови підготовки майбутніх бакалаврів харчових технологій на засадах компетентнісного підходу

Show simple item record

dc.contributor.author Філімонова, Ірина Афанасіївна
dc.date.accessioned 2018-05-08T18:45:05Z
dc.date.available 2018-05-08T18:45:05Z
dc.date.issued 2018-05-08
dc.identifier.issn 2311-5491
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8678
dc.description.abstract У статті розкриваються основні підходи до визначення педагогічних умов формування професійної компетентності майбутніх фахівців професійної освіти. uk
dc.language.iso uk uk
dc.relation.ispartofseries УДК 378.03;
dc.subject педагогічні умови, фахівець у галузі харчових технологій, мотивація, інноваційні технології, практична підготовка uk
dc.title Педагогічні умови підготовки майбутніх бакалаврів харчових технологій на засадах компетентнісного підходу uk
dc.type Article uk


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account