dc.contributor.author |
Філімонова, Ірина Афанасіївна |
|
dc.date.accessioned |
2018-05-08T18:45:05Z |
|
dc.date.available |
2018-05-08T18:45:05Z |
|
dc.date.issued |
2018-05-08 |
|
dc.identifier.issn |
2311-5491 |
|
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8678 |
|
dc.description.abstract |
У статті розкриваються основні підходи до визначення педагогічних умов формування професійної компетентності майбутніх фахівців професійної освіти. |
uk |
dc.language.iso |
uk |
uk |
dc.relation.ispartofseries |
УДК 378.03; |
|
dc.subject |
педагогічні умови, фахівець у галузі харчових технологій, мотивація, інноваційні технології, практична підготовка |
uk |
dc.title |
Педагогічні умови підготовки майбутніх бакалаврів харчових технологій на засадах компетентнісного підходу |
uk |
dc.type |
Article |
uk |