00 DSpace/Manakin Repository

ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кравченко, Леся Василівна
dc.date.accessioned 2018-10-25T11:48:11Z
dc.date.available 2018-10-25T11:48:11Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation Економіка та управління в ХХІ ст.: виклики та перспективи розвитку: матер.Міжнародної наук.-практ.конф., 18-19 травня 2017 р., м. Умань /за ред. Д.е.н.,проф. О.Г.Чирви. – Умань: Видавець «Сочінський М.М.», 2017. – С. 114-116. uk
dc.identifier.uri http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9050
dc.description.abstract У статті йдеться про те, що формування професійних компетенцій майбутніх фахівців у вищій школі України є не лише важливою складовою освітнього процесу, а й однією з базових засад підготовки фахівців. Однак, складний та суперечливий характер суспільних процесів, зміна ціннісної орієнтації молоді, зростання престижу вищої освіти, яка дає можливість бути конкурентоздатним на ринку праці, викликає необхідність зміни не тільки ставлення держави до молодого фахівця, але й удосконалення методів підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи, більшою мірою орієнтуючи їх на власне становлення та розвиток як професіонала, фахівця високого ґатунку. uk
dc.language.iso uk uk
dc.publisher Умань: Видавець «Сочінський М.М.», uk
dc.subject готельно-ресторанна справа uk
dc.subject професійно-орієнтовані технології uk
dc.title ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ uk
dc.type ConfThesis uk


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу