00 DSpace/Manakin Repository

Збірник технологічних карток «Приготування страв з овочів. Холодні закуски та салати»

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Філімонова, Ірина Афанасіївна
dc.date.accessioned 2018-11-15T18:39:26Z
dc.date.available 2018-11-15T18:39:26Z
dc.date.issued 2018-10-10
dc.identifier.citation Збірник технологічних карток «Приготування страв з овочів. Холодні закуски та салати» / Навч.-мет.посібник для самостійної роботи студентів / Ю.В.Гвоздецька, І.А.Філімонова – Умань: Видавничо-поліграфічний центр «Візаві», 2018. – 69 с. uk
dc.identifier.uri http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9262
dc.description.abstract У посібнику подано інструкційні картки з приготування страв з овочів, салатів, холодних закусок до дисципліни «Виробниче навчання», передбачені робочим навчальним планом для засвоєння студентами в процесі практичної підготовки. Рекомендовано студентам спеціальності 015.21 «Професійна освіта. (Харчові технології)» денної та заочної форми навчання. uk
dc.language.iso uk uk
dc.publisher УДПУ імені Павла Тичини uk
dc.relation.ispartofseries 378.46:66 (075.8) З-41;
dc.subject холодні страви та закуски, страви з овочів, бутерброди uk
dc.title Збірник технологічних карток «Приготування страв з овочів. Холодні закуски та салати» uk
dc.type Tutorial uk


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу