Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Філімонова, Ірина Афанасіївна | |
dc.date.accessioned | 2018-11-15T18:39:26Z | |
dc.date.available | 2018-11-15T18:39:26Z | |
dc.date.issued | 2018-10-10 | |
dc.identifier.citation | Збірник технологічних карток «Приготування страв з овочів. Холодні закуски та салати» / Навч.-мет.посібник для самостійної роботи студентів / Ю.В.Гвоздецька, І.А.Філімонова – Умань: Видавничо-поліграфічний центр «Візаві», 2018. – 69 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9262 | |
dc.description.abstract | У посібнику подано інструкційні картки з приготування страв з овочів, салатів, холодних закусок до дисципліни «Виробниче навчання», передбачені робочим навчальним планом для засвоєння студентами в процесі практичної підготовки. Рекомендовано студентам спеціальності 015.21 «Професійна освіта. (Харчові технології)» денної та заочної форми навчання. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | УДПУ імені Павла Тичини | uk |
dc.relation.ispartofseries | 378.46:66 (075.8) З-41; | |
dc.subject | холодні страви та закуски, страви з овочів, бутерброди | uk |
dc.title | Збірник технологічних карток «Приготування страв з овочів. Холодні закуски та салати» | uk |
dc.type | Tutorial | uk |