dc.contributor.author |
Філімонова, Ірина Афанасіївна |
|
dc.date.accessioned |
2018-11-15T18:39:26Z |
|
dc.date.available |
2018-11-15T18:39:26Z |
|
dc.date.issued |
2018-10-10 |
|
dc.identifier.citation |
Збірник технологічних карток «Приготування страв з овочів. Холодні закуски та салати» / Навч.-мет.посібник для самостійної роботи студентів / Ю.В.Гвоздецька, І.А.Філімонова – Умань: Видавничо-поліграфічний центр «Візаві», 2018. – 69 с. |
uk |
dc.identifier.uri |
http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9262 |
|
dc.description.abstract |
У посібнику подано інструкційні картки з приготування страв з овочів, салатів, холодних закусок до дисципліни «Виробниче навчання», передбачені робочим навчальним планом для засвоєння студентами в процесі практичної підготовки. Рекомендовано студентам спеціальності 015.21 «Професійна освіта. (Харчові технології)» денної та заочної форми навчання. |
uk |
dc.language.iso |
uk |
uk |
dc.publisher |
УДПУ імені Павла Тичини |
uk |
dc.relation.ispartofseries |
378.46:66 (075.8) З-41; |
|
dc.subject |
холодні страви та закуски, страви з овочів, бутерброди |
uk |
dc.title |
Збірник технологічних карток «Приготування страв з овочів. Холодні закуски та салати» |
uk |
dc.type |
Tutorial |
uk |