Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Подзерей, Роман Вікторович | |
dc.date.accessioned | 2018-11-26T07:36:59Z | |
dc.date.available | 2018-11-26T07:36:59Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Подзерей Р.В. Придатність ґрунтів Черкаської області для вирощування органічної продукції рослинництва за вмістом гумусу. Цілі сталого розвитку третього тисячоліття: виклики для університетів наук про життя :Міжнародна науково-практична конференція, м. Київ, Україна, 23-25 травня 2018 року: матеріали конференції. Київ.2018. Т.2. – С. 170-172. | |
dc.identifier.uri | http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9512 | |
dc.description.abstract | У тезах висвітлюється питання щодо покращення екологічного стану та родючості грунту. Основна мета органічного виробництва є отримання якісних та безпечних харчових продуктів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | УДК 631.4(477.46):633; | |
dc.subject | грунт | uk |
dc.subject | речовини | uk |
dc.subject | гумус | uk |
dc.subject | землеробство | uk |
dc.title | Придатність грунтів Черкаської області для вирощування органічної продукції рослинництва за вмістом гумусу | uk |
dc.type | ConfThesis | uk |