00 DSpace/Manakin Repository

Формування професійної компетентності майбутніх інженерів-педагогів харчової галузі в процесі практичної підготовки

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дубова, Наталія Вячеславівна
dc.contributor.author Харитонова, Валентина Василівна
dc.date.accessioned 2018-12-01T20:22:20Z
dc.date.available 2018-12-01T20:22:20Z
dc.date.issued 2018-11
dc.identifier.citation Дубова Н.В. Формування професійної компетентності майбутніх інженерів-педагогів харчової галузі в процесі практичної підготовки / Н. В. Дубова, В. В. Харитонова // Проблеми підготовки сучасного вчителя : збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини / [ред. кол.: Безлюдний О. І. (гол. ред.) та ін.]. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2018. – Вип. 18. – С. uk
dc.identifier.uri http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9805
dc.description.abstract В статті розглянуто проблему підготовки сучасного фахівця у системі професійної освіти, зокрема, особливості формування професійної компетентності майбутніх фахівців у галузі харчових технологій в процесі їх практичної підготовки. Приділено увагу з’ясуванню ролі практичної підготовки у формуванні фахової компетентності, визначення ефективних шляхів її впровадження у процесі професійної освіти майбутніх фахівців харчової галузі. Акцентовано увагу на посилення практичної складової у процесі формування професійної компетентності майбутніх інженерів-педагогів харчової галузі. uk
dc.language.iso uk uk
dc.publisher – Умань : ВПЦ «Візаві», 2018. – Вип. 18. uk
dc.relation.ispartofseries УДК 371.2+371.5;
dc.subject професійна компетентність, компетентнісний підхід, професійна освіта, харчові технології, практична підготовка, інженер-педагог харчових технологій, практичні заняття uk
dc.title Формування професійної компетентності майбутніх інженерів-педагогів харчової галузі в процесі практичної підготовки uk
dc.type Article uk


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу