Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10848
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКирилюк, Ірина Миколаївна-
dc.date.accessioned2019-06-26T05:28:22Z-
dc.date.available2019-06-26T05:28:22Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКирилюк І. М. Роль інновацій у розвитку готельно-ресторанного бізнесу / І. М. Кирилюк // Збірник тез доповідей І Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «Стратегічні перспективи готельно-ресторанного бізнесу в Україні: досвід, проблеми та інновації» (14-15 лютого 2019 року) / Міністерство освіти і науки України; Житомирський державний університет імені Івана Франка. – Житомир, 2018. – С. 17-19.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10848-
dc.description.abstractОсновною складовою туристичної індустрії та ключовим чинником розвитку туризму є готельно-ресторанний бізнес, який містить комплекс послуг для задоволення потреб туристів. Розглянуто роль інновацій у розвитку готельно-ресторанного бізнесу.uk_UA
dc.publisherЖитомирський державний університет імені Івана Франкаuk_UA
dc.subjectІнноваціїuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectінноваційна діяльністьuk_UA
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.titleРоль інновацій у розвитку готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
збірник_кирилюк.pdf535,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.