Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10848
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кирилюк, Ірина Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-26T05:28:22Z | - |
dc.date.available | 2019-06-26T05:28:22Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Кирилюк І. М. Роль інновацій у розвитку готельно-ресторанного бізнесу / І. М. Кирилюк // Збірник тез доповідей І Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «Стратегічні перспективи готельно-ресторанного бізнесу в Україні: досвід, проблеми та інновації» (14-15 лютого 2019 року) / Міністерство освіти і науки України; Житомирський державний університет імені Івана Франка. – Житомир, 2018. – С. 17-19. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10848 | - |
dc.description.abstract | Основною складовою туристичної індустрії та ключовим чинником розвитку туризму є готельно-ресторанний бізнес, який містить комплекс послуг для задоволення потреб туристів. Розглянуто роль інновацій у розвитку готельно-ресторанного бізнесу. | uk_UA |
dc.publisher | Житомирський державний університет імені Івана Франка | uk_UA |
dc.subject | Інновації | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | інноваційна діяльність | uk_UA |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.title | Роль інновацій у розвитку готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
збірник_кирилюк.pdf | 535,52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.