Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10848
Title: | Роль інновацій у розвитку готельно-ресторанного бізнесу |
Authors: | Кирилюк, Ірина Миколаївна |
Keywords: | Інновації готельно-ресторанний бізнес інноваційна діяльність туризм |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Житомирський державний університет імені Івана Франка |
Citation: | Кирилюк І. М. Роль інновацій у розвитку готельно-ресторанного бізнесу / І. М. Кирилюк // Збірник тез доповідей І Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «Стратегічні перспективи готельно-ресторанного бізнесу в Україні: досвід, проблеми та інновації» (14-15 лютого 2019 року) / Міністерство освіти і науки України; Житомирський державний університет імені Івана Франка. – Житомир, 2018. – С. 17-19. |
Abstract: | Основною складовою туристичної індустрії та ключовим чинником розвитку туризму є готельно-ресторанний бізнес, який містить комплекс послуг для задоволення потреб туристів. Розглянуто роль інновацій у розвитку готельно-ресторанного бізнесу. |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10848 |
Appears in Collections: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
збірник_кирилюк.pdf | 535,52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.