Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10848
Title: Роль інновацій у розвитку готельно-ресторанного бізнесу
Authors: Кирилюк, Ірина Миколаївна
Keywords: Інновації
готельно-ресторанний бізнес
інноваційна діяльність
туризм
Issue Date: 2018
Publisher: Житомирський державний університет імені Івана Франка
Citation: Кирилюк І. М. Роль інновацій у розвитку готельно-ресторанного бізнесу / І. М. Кирилюк // Збірник тез доповідей І Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «Стратегічні перспективи готельно-ресторанного бізнесу в Україні: досвід, проблеми та інновації» (14-15 лютого 2019 року) / Міністерство освіти і науки України; Житомирський державний університет імені Івана Франка. – Житомир, 2018. – С. 17-19.
Abstract: Основною складовою туристичної індустрії та ключовим чинником розвитку туризму є готельно-ресторанний бізнес, який містить комплекс послуг для задоволення потреб туристів. Розглянуто роль інновацій у розвитку готельно-ресторанного бізнесу.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10848
Appears in Collections:Інститут економіки та бізнес-освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
збірник_кирилюк.pdf535,52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.