Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10996
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПобережець, Наталія Борисівна-
dc.contributor.authorГалузинська, Наталія Миколаївна-
dc.date.accessioned2019-08-21T05:01:12Z-
dc.date.available2019-08-21T05:01:12Z-
dc.date.issued2019-06-01-
dc.identifier.citationПобережець Н. Б., Галузинська Н. М. Особливості мотивації персоналу підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Актуальні питання економіки, обліку, фінансів та права в сучасних умовах : збірник тез доповідей міжнародної науково-практичної конференції (Полтава, 1 червня 2019 р.): у 7 ч. Полтава: ЦФЕНД, 2019. Ч. 6. С. 23-24.uk_UA
dc.identifier.other338.488.2(042.2)-
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10996-
dc.descriptionПобережець Н. Б., Галузинська Н. М. Особливості мотивації персоналу підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Актуальні питання економіки, обліку, фінансів та права в сучасних умовах : збірник тез доповідей міжнародної науково-практичної конференції (Полтава, 1 червня 2019 р.): у 7 ч. Полтава: ЦФЕНД, 2019. Ч. 6. С. 23-24.uk_UA
dc.description.abstractПерсонал підприємств готельно-ресторанного господарства є основою створення якісного готельного продукту, задоволення потреб споживачів, підвищення конкурентоспроможності, досягнення економічних цілей діяльності підприємства. Тому управління персоналом повинно враховувати не тільки економічні чинники функціонування підприємств готельно-ресторанного бізнесу, але і розвиток персоналу через мотивацію. Усе це вимагає відповідних змін концептуальних поглядів, пошуку власних шляхів управління персоналом у готельно-ресторанному господарстві України.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherПолтава: ЦФЕНДuk_UA
dc.subjectмотиваціяuk_UA
dc.subjectперсоналuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.titleМОТИВУВАННЯ ПЕРСОНАЛУ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
motyvuvannia_personalu_na_pidpryiemstvah_hotelino_restorannoho_biznesu.pdf783,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.