Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10996
Title: МОТИВУВАННЯ ПЕРСОНАЛУ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Authors: Побережець, Наталія Борисівна
Галузинська, Наталія Миколаївна
Keywords: мотивація
персонал
готельно-ресторанний бізнес
Issue Date: 1-Jun-2019
Publisher: Полтава: ЦФЕНД
Citation: Побережець Н. Б., Галузинська Н. М. Особливості мотивації персоналу підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Актуальні питання економіки, обліку, фінансів та права в сучасних умовах : збірник тез доповідей міжнародної науково-практичної конференції (Полтава, 1 червня 2019 р.): у 7 ч. Полтава: ЦФЕНД, 2019. Ч. 6. С. 23-24.
Abstract: Персонал підприємств готельно-ресторанного господарства є основою створення якісного готельного продукту, задоволення потреб споживачів, підвищення конкурентоспроможності, досягнення економічних цілей діяльності підприємства. Тому управління персоналом повинно враховувати не тільки економічні чинники функціонування підприємств готельно-ресторанного бізнесу, але і розвиток персоналу через мотивацію. Усе це вимагає відповідних змін концептуальних поглядів, пошуку власних шляхів управління персоналом у готельно-ресторанному господарстві України.
Description: Побережець Н. Б., Галузинська Н. М. Особливості мотивації персоналу підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Актуальні питання економіки, обліку, фінансів та права в сучасних умовах : збірник тез доповідей міжнародної науково-практичної конференції (Полтава, 1 червня 2019 р.): у 7 ч. Полтава: ЦФЕНД, 2019. Ч. 6. С. 23-24.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10996
Appears in Collections:Інститут економіки та бізнес-освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
motyvuvannia_personalu_na_pidpryiemstvah_hotelino_restorannoho_biznesu.pdf783,15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.