Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11407
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Поворознюк, Інна Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-28T14:27:15Z | - |
dc.date.available | 2019-11-28T14:27:15Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Поворознюк І. М. Формування корпоративної культури на підприємствах індустрії гостинності. Економіка та управління в ХХІ ст.: виклики та перспективи розвитку : матеріали II Міжнар. наук.-практ. конф., 30-31 травня 2019 р. Умань: ВПЦ «Візаві», 2019. С.257-260 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11407 | - |
dc.description.abstract | обґрунтовані групи факторів формування споживчої лояльності готельної послуги які повинні бути враховані власниками/менеджерами готелів для формування програм підвищення лояльності споживачів готельних послуг | uk_UA |
dc.publisher | ВПЦ «Візаві» | uk_UA |
dc.subject | лояльність клієнтів | uk_UA |
dc.subject | лояльний споживач | uk_UA |
dc.subject | готель | uk_UA |
dc.subject | якість готельної послуги | uk_UA |
dc.title | ФАКТОРИ ФОРМУВАННЯ ЛОЯЛЬНОСТІ КЛІЄНТІВ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збiрник_Менеджмент_21_-_жовтен__2019_-_до_друку.pdf | 500,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.