Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11533
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКочубей, Тетяна Дмитрівна-
dc.contributor.authorЛюльченко, Вячеслав Григорович-
dc.date.accessioned2019-12-03T08:24:57Z-
dc.date.available2019-12-03T08:24:57Z-
dc.date.issued2018-04-01-
dc.identifier.citationКочубей Т.Д. Критерії, показники та рівні сформованості професійної санітарно-гігієнічної компетентності майбутнього інженера-педагога харчового профілю / Т.Д. Кочубей, В.Г. Люльченко // Наукові записки. Серія: Педагогічні науки. – 2018. – Вип. 173. – С. 25–30uk_UA
dc.identifier.isbn978–7406–57–8-
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11533-
dc.description.abstractУ статті охарактеризовано критерії, показники та рівні сформованості професійної санітарно-гігієнічної компетентності майбутнього інженера-педагога харчового профілю, зокрема когнітивний (санітарно-гігієнічні знання), мотиваційний (зацікавлення до санітарно-гігієнічної освіти і виховання) та діяльнісний (формування санітарно-гігієнічної культури), а також розкрито відповідні їх показники та рівні високий (творчий), достатній (базовий), середній (функціональний), низький (критичний).uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherРедакційно-Видавничий Відділ Центральноукраїнського Державного Педагогічного Університету Імені Володимира Винниченкаuk_UA
dc.subjectпрофесійна санітарно-гігієнічна компетентністьuk_UA
dc.subjectмайбутній інженер-педагог харчового профілюuk_UA
dc.subjectпоказникuk_UA
dc.subjectрівеньuk_UA
dc.subjectкритерійuk_UA
dc.titleКритерії, показники та рівні сформованості професійної санітарно-гігієнічної компетентності майбутнього інженера-педагога харчового профілюuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кри.pdf741,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.