Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11533
Title: | Критерії, показники та рівні сформованості професійної санітарно-гігієнічної компетентності майбутнього інженера-педагога харчового профілю |
Authors: | Кочубей, Тетяна Дмитрівна Люльченко, Вячеслав Григорович |
Keywords: | професійна санітарно-гігієнічна компетентність майбутній інженер-педагог харчового профілю показник рівень критерій |
Issue Date: | 1-Apr-2018 |
Publisher: | Редакційно-Видавничий Відділ Центральноукраїнського Державного Педагогічного Університету Імені Володимира Винниченка |
Citation: | Кочубей Т.Д. Критерії, показники та рівні сформованості професійної санітарно-гігієнічної компетентності майбутнього інженера-педагога харчового профілю / Т.Д. Кочубей, В.Г. Люльченко // Наукові записки. Серія: Педагогічні науки. – 2018. – Вип. 173. – С. 25–30 |
Abstract: | У статті охарактеризовано критерії, показники та рівні сформованості професійної санітарно-гігієнічної компетентності майбутнього інженера-педагога харчового профілю, зокрема когнітивний (санітарно-гігієнічні знання), мотиваційний (зацікавлення до санітарно-гігієнічної освіти і виховання) та діяльнісний (формування санітарно-гігієнічної культури), а також розкрито відповідні їх показники та рівні високий (творчий), достатній (базовий), середній (функціональний), низький (критичний). |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11533 |
ISBN: | 978–7406–57–8 |
Appears in Collections: | Факультет соціальної та психологічної освіти |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.