Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11902
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСусло, Лариса Вікторівна-
dc.contributor.authorЛюльченко, Вячеслав Григорович-
dc.date.accessioned2020-02-18T07:49:37Z-
dc.date.available2020-02-18T07:49:37Z-
dc.date.issued2019-10-01-
dc.identifier.citationСусло Л.В., Люльченко В.Г. Характеристика особливостей санітарно-гігієнічної підготовки майбутнього інженера-педагога харчового профілю// Virtus: Scientific Journal / Editor-in-Chief M.A.Zhurba – October # 37, 2019. - P.163-166uk_UA
dc.identifier.issn2410-4388-
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11902-
dc.description.abstractУ статті висвітлено проблему з підготовки майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю до професійної діяльності в закладах професійно-технічної освіти. Зокрема зроблено акцент на формуванні в майбутнього інженера-педагога харчового профілю професійної санітарно-гігієнічної компетентності. Здійсненна характеристика даного педагогічного підходу, з врахуванням особливостей професійної підготовки майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю у закладах вищої освіти Україниuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherCenter of Modern Pedagogy «Learning Without Boarders» Post Address: 7275, boul. Langelier, CP88022 Montreal, QC, H1S 3G9, CANADAuk_UA
dc.subjectсанітарно-гігієнічна компетентністьuk_UA
dc.subjectінженер-педагогuk_UA
dc.subjectхарчовий профільuk_UA
dc.titleХарактеристика особливостей санітарно-гігієнічної підготовки майбутнього інженера-педагога харчового профілюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Suslo.pdf279,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.