Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11902
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сусло, Лариса Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Люльченко, Вячеслав Григорович | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-18T07:49:37Z | - |
dc.date.available | 2020-02-18T07:49:37Z | - |
dc.date.issued | 2019-10-01 | - |
dc.identifier.citation | Сусло Л.В., Люльченко В.Г. Характеристика особливостей санітарно-гігієнічної підготовки майбутнього інженера-педагога харчового профілю// Virtus: Scientific Journal / Editor-in-Chief M.A.Zhurba – October # 37, 2019. - P.163-166 | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2410-4388 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11902 | - |
dc.description.abstract | У статті висвітлено проблему з підготовки майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю до професійної діяльності в закладах професійно-технічної освіти. Зокрема зроблено акцент на формуванні в майбутнього інженера-педагога харчового профілю професійної санітарно-гігієнічної компетентності. Здійсненна характеристика даного педагогічного підходу, з врахуванням особливостей професійної підготовки майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю у закладах вищої освіти України | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Center of Modern Pedagogy «Learning Without Boarders» Post Address: 7275, boul. Langelier, CP88022 Montreal, QC, H1S 3G9, CANADA | uk_UA |
dc.subject | санітарно-гігієнічна компетентність | uk_UA |
dc.subject | інженер-педагог | uk_UA |
dc.subject | харчовий профіль | uk_UA |
dc.title | Характеристика особливостей санітарно-гігієнічної підготовки майбутнього інженера-педагога харчового профілю | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Suslo.pdf | 279,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.