Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11902
Title: Характеристика особливостей санітарно-гігієнічної підготовки майбутнього інженера-педагога харчового профілю
Authors: Сусло, Лариса Вікторівна
Люльченко, Вячеслав Григорович
Keywords: санітарно-гігієнічна компетентність
інженер-педагог
харчовий профіль
Issue Date: 1-Oct-2019
Publisher: Center of Modern Pedagogy «Learning Without Boarders» Post Address: 7275, boul. Langelier, CP88022 Montreal, QC, H1S 3G9, CANADA
Citation: Сусло Л.В., Люльченко В.Г. Характеристика особливостей санітарно-гігієнічної підготовки майбутнього інженера-педагога харчового профілю// Virtus: Scientific Journal / Editor-in-Chief M.A.Zhurba – October # 37, 2019. - P.163-166
Abstract: У статті висвітлено проблему з підготовки майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю до професійної діяльності в закладах професійно-технічної освіти. Зокрема зроблено акцент на формуванні в майбутнього інженера-педагога харчового профілю професійної санітарно-гігієнічної компетентності. Здійсненна характеристика даного педагогічного підходу, з врахуванням особливостей професійної підготовки майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю у закладах вищої освіти України
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11902
ISSN: 2410-4388
Appears in Collections:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suslo.pdf279,05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.