Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11902
Title: | Характеристика особливостей санітарно-гігієнічної підготовки майбутнього інженера-педагога харчового профілю |
Authors: | Сусло, Лариса Вікторівна Люльченко, Вячеслав Григорович |
Keywords: | санітарно-гігієнічна компетентність інженер-педагог харчовий профіль |
Issue Date: | 1-Oct-2019 |
Publisher: | Center of Modern Pedagogy «Learning Without Boarders» Post Address: 7275, boul. Langelier, CP88022 Montreal, QC, H1S 3G9, CANADA |
Citation: | Сусло Л.В., Люльченко В.Г. Характеристика особливостей санітарно-гігієнічної підготовки майбутнього інженера-педагога харчового профілю// Virtus: Scientific Journal / Editor-in-Chief M.A.Zhurba – October # 37, 2019. - P.163-166 |
Abstract: | У статті висвітлено проблему з підготовки майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю до професійної діяльності в закладах професійно-технічної освіти. Зокрема зроблено акцент на формуванні в майбутнього інженера-педагога харчового профілю професійної санітарно-гігієнічної компетентності. Здійсненна характеристика даного педагогічного підходу, з врахуванням особливостей професійної підготовки майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю у закладах вищої освіти України |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11902 |
ISSN: | 2410-4388 |
Appears in Collections: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.