Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12557
Назва: Іншомовна комунікативна підготовка фахівців в умовах глобалізації
Автори: Коломієць, Олена Сергіївна
Ключові слова: іншомовна підготовка
глобалізація
міжкультурна взаємодія
полікультурна мовна особистість
Дата публікації: 27-лис-2019
Видавництво: Житомирський державний університет імені Івана Франка
Бібліографічний опис: Коломієць О. С. Іншомовна комунікативна підготовка фахівців в умовах глобалізації. Проблеми і перспективи актуалізації іншомовної комунікативної підготовки фахівців у ХХІ столітті: збірник матеріалів IV Всеукраїнського науково-практичного вебінару з міжнародною участю (Житомир, 27 листопада 2019 р.). Житомир: Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2019. С. 6-8.
Короткий огляд (реферат): Інформатизація та глобалізація являються основними чинниками, які кардинально впливають на розвиток системи освіти, яка наразі досить сильно відстає від технічних можливостей передання знань. Приєднання України до Болонського процесу, який передбачає реформування національних систем вищої освіти країн-учасниць, зумовлює тенденцію до зміни освітніх програм та державних стандартів з урахуванням загальноєвропейських трендів.
Опис: Висвітлюються питання тенденції повороту від концепції "знання" до концепції "компетентність", фундаменталізації освіти та ролі в ній іншомовної підготовки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12557
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Іншомовна комунікативна підготовка фахівців в умовах глобалізації.pdfКоломієць О. С. Іншомовна комунікативна підготовка фахівців в умовах глобалізації. Проблеми і перспективи актуалізації іншомовної комунікативної підготовки фахівців у ХХІ столітті: збірник матеріалів IV Всеукраїнського науково-практичного вебінару з міжнародною участю (Житомир, 27 листопада 2019 р.). Житомир: Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2019. С. 6-8.101,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.