Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12577
Назва: Навчально-методичний посібник "ПАБЛІК РИЛЕЙШНЗ"
Автори: Гарматюк, Олена Валентинівна
Ключові слова: фармацевтична галузь
маркетинг
Дата публікації: 2019
Видавництво: Умань - ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Паблік рилейшнз: навчально-методичний посібник / МОН України, Уманський державний пед. ун-т імені Павла Тичини; уклад. О. В. Гарматюк – Умань : Візаві, 2019. – 248 с.
Серія/номер: УДК;659.4 (075.8)
Короткий огляд (реферат): У посібнику висвітлюється навчальний матеріал, який забезпечує вивчення теоретичних основ та опанування навичок практичної роботи у сфері паблік рилейшнз. Розглянуто умови виникнення, становлення й розвитку паблік рилейшнз як науки та мистецтва, її предмет, об'єкт і основні категорії, особливості засобів його функціонування, складові, напрями, форми діяльності паблік рилейшнз, канали поширення та методологія збору інформації для успішного функціонування PR-структур. Навчальний посібник написано з урахуванням світового та вітчизняного досвіду. Він призначений для студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, маркетологів, та тих практичних працівників, чия діяльність пов'язана з маркетингом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12577
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pablik Rileishn.pdf287,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.