Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12649
Title: | Розробка технології нового виду сиру |
Authors: | Кравченко, Тамара Василівна |
Keywords: | ресурсозберігаючі технології харчова промисловість продукти харчування технологічна схема |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | К. : НУХТ |
Citation: | Кравченко Т.В. Розробка технології нового виду сиру / Г.В. Дейниченко, І.В. Золотухіна, Т.В. Кравченко, Л.Г. Дейниченко // Матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», 19-20 березня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – С. 87-88. |
Series/Report no.: | УДК;637.35 |
Abstract: | В сучасних економічних умовах на всіх етапах виробництва та переробки харчової сільськогосподарської сировини велика увага приділяється створенню та освоєнню нових ресурсозберігаючих технологій, а також удосконаленню існуючих технологічних процесів. Серед них особливу роль відіграють мембранні методи, зокрема ультрафільтрація (УФ), промислове застосування яких розпочалося в шістдесяті роки минулого сторіччя і які на сьогодні використовуються практично в усіх галузях промисловості. |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12649 |
Appears in Collections: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.