Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12649
Title: Розробка технології нового виду сиру
Authors: Кравченко, Тамара Василівна
Keywords: ресурсозберігаючі технології
харчова промисловість
продукти харчування
технологічна схема
Issue Date: 2019
Publisher: К. : НУХТ
Citation: Кравченко Т.В. Розробка технології нового виду сиру / Г.В. Дейниченко, І.В. Золотухіна, Т.В. Кравченко, Л.Г. Дейниченко // Матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», 19-20 березня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – С. 87-88.
Series/Report no.: УДК;637.35
Abstract: В сучасних економічних умовах на всіх етапах виробництва та переробки харчової сільськогосподарської сировини велика увага приділяється створенню та освоєнню нових ресурсозберігаючих технологій, а також удосконаленню існуючих технологічних процесів. Серед них особливу роль відіграють мембранні методи, зокрема ультрафільтрація (УФ), промислове застосування яких розпочалося в шістдесяті роки минулого сторіччя і які на сьогодні використовуються практично в усіх галузях промисловості.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12649
Appears in Collections:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези.pdf472,63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.