Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12689
Назва: ПАРТНЕРСТВО ЯК ІНСТРУМЕНТ ПІДВИЩЕННЯ ІННОВАЦІЙНОCTІ ФАРМАЦЕВТИЧНИХ ПІДПРИЄМСТВ
Автори: Гарматюк, Олена Валентинівна
Ключові слова: фармацевтична галузь
партнерство
інновації
іноваційні лікарські засоби
Дата публікації: бер-2020
Видавництво: Scientific Publishing Center
Бібліографічний опис: Гарматюк О. В., Подзігун С. М. Партнерство як інструмент підвищення інноваційноcті фармацевтичних підприємств. The 2nd International scientific and practical conference «Innovative development of science and education», April 26-28, 2020. SGT Publishing House, Athens, Greece. 2020. P.503-506.
Короткий огляд (реферат): ьогодні інновації стають ключовим чинником розвитку для більшості підприємств. Лікарське забезпечення населення, як в Україні, так і за кордоном, належить до найважливіших показників соціального розвитку суспільства і індикатором добробуту населення. Фармацевтична галузь володіє великим ресурсним потенціалом, в тому числі науково-технічним і інтелектуальним, не втрачений ряд перспективних науково-технічних розробок, передових технологій, що могло б сприяти інноваційному розвитку галузі. Аналіз відповідного зарубіжного досвіду показує, що найбільша ефективність інноваційної діяльності та стале економічне зростання можуть бути досягнуті лише при одночасному і взаємно зацікавленій участю як держави, так і приватного сектора.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12689
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
garmatiuk O.pdf1,7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.