Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12818
Назва: Проектування виховної системи загальноосвітньої школи: теорія, історія, практика
Автори: Прищепа, Світлана Михайлівна
Коберник, Олександр Миколайович
Гагарін, Микола Іванович
Ткачук, Мирослава Михайлівна
Ключові слова: система
проектування
учні
підходи
принципи
особливості проектування
заклад загальної середньої освіти
класний керівник
проект
діагностика
Дата публікації: вер-2016
Видавництво: Умань: ФОП Жовтий
Бібліографічний опис: М.І. Гагарін, О.М.Коберник, С.М.Прищепа, М.М.Ткачук. Проектування виховної системи загальноосвітньої школи : теорія, історія, практика: монографія // За заг.ред. О.М.Коберника. Умань: ФОП Жовтий, 2016. 338 с.
Серія/номер: УДК;317.4
Короткий огляд (реферат): У монографії на основі аналізу сучасної виховної ситуації запропоновано інноваційні підходи до визначення сутності виховання, виховної системи та її структури; обґрунтовано зміст та етапи проектування виховної системи навчального закладу; схарактеризовано чинники, що впливають на процес проектування; представлено методику та результати діагностування кількісно-якісних показників фізичного, психічного, соціального та духовного розвитку вихованців загальноосвітньої школи. Монографія розрахована на фахівців у галузі педагогіки, викладачів вищих навчальних закладів, керівників та учителів загальноосвітніх навчальних закладів, студентів педагогічних спеціальностей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12818
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.