Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13366
Title: | Методичні шляхи формування ціннісного відношення до здоров’я студентів закладів вищої освіти |
Authors: | Бойко, Юлія Степанівна |
Keywords: | здоров’я здоровий спосіб життя ціннісне ставлення до здоров’я. |
Issue Date: | 12-Mar-2020 |
Publisher: | Умань : ВПЦ «Візаві» |
Citation: | Бойко Ю.С. Методологічні шляхи формування ціннісного відношення до здоров’я студентів закладів вищої освіти.Фізична культура дітей, підлітків, молоді та дорослогонаселення в сучасномусвіті:матеріали І Міжнародноїнауково-практичноїінтернерт-конференції. (12 березня 2020 р.). Умань: УДПУ імені Павла Тичини, 2020. С.49-54. |
Abstract: | В статті проводиться аналіз психолого-педагогічної літератури з визначеної проблеми, виявлено орієнтацію психолого-педагогічних дисциплін на користь ціннісного (аксіологічного) підходу до організації процесу навчання та виховання підростаючого покоління, але загальна тенденція використання аксіологічного підходу зв’язана більше із психологічним аспектом, а педагогічний аспект усе ще залишається мало вивченим, зокрема у поле зору сучасних дослідників не потрапили педагогічні умови формування ціннісного ставлення до здорового способу життя у студентів вищих навчальних закладів, які й стали предметом науково - теоретичного й практичного дослідження. |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13366 |
Appears in Collections: | Факультет фізичного виховання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Методичні шляхи формування ціннісного відношення до здоров’я.pdf | 2. Бойко Ю.С. Методологічні шляхи формування ціннісного відношення до здоров’я студентів закладів вищої освіти.Фізична культура дітей, підлітків, молоді та дорослогонаселення в сучасномусвіті:матеріали І Міжнародноїнауково-практичноїінтернерт-конференції. (12 березня 2020 р.). Умань: УДПУ імені Павла Тичини, 2020. С.49-54. | 382,24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.