Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13435
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дубова, Наталія Вячеславівна | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-29T11:25:39Z | - |
dc.date.available | 2020-12-29T11:25:39Z | - |
dc.date.issued | 2020-10-15 | - |
dc.identifier.citation | Сучасні технології підготовки майбутніх учителів трудового навчання та технологій, педагогів професійної освіти і фахівців образотворчого та декоративного мистецтва: теорія, досвід, проблеми: збірник наукових праць / О.В. Марущак (голова) та [ін.]. – Вінниця: ТОВ «Меркьюрі-Поділля», 2020. – Вип. 2. – С. 32-34 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13435 | - |
dc.description.abstract | В статті обґрунтовано необхідність пошуку ефективних шляхів формування творчої особистості в галузі харчових технологій шляхом впровадження дизайн-освіти у професійну підготовку означених фахівців. Акцентовано увагу на доцільності поєднання дизайн-освіти та спеціальної фахової підготовки у процесі формування творчої особистості в галузі харчових технологій | uk_UA |
dc.publisher | Вінниця: ТОВ «Меркьюрі-Поділля» | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | УДК;378.018.8:664-051]:[7.012:37.015.311]](06) | - |
dc.subject | професійна освіта | uk_UA |
dc.subject | естетична культура | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | мистецька освіта | uk_UA |
dc.subject | практична підготовка | uk_UA |
dc.subject | фахівець в галузі харчових технологій | uk_UA |
dc.title | Дизайн-освіта як засіб формування творчої особистості в галузі харчових технологій у процесі професійної підготовки | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стаття Дубова Н.В..pdf | 215,37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.