Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13435
Title: Дизайн-освіта як засіб формування творчої особистості в галузі харчових технологій у процесі професійної підготовки
Authors: Дубова, Наталія Вячеславівна
Keywords: професійна освіта
естетична культура
харчові технології
мистецька освіта
практична підготовка
фахівець в галузі харчових технологій
Issue Date: 15-Oct-2020
Publisher: Вінниця: ТОВ «Меркьюрі-Поділля»
Citation: Сучасні технології підготовки майбутніх учителів трудового навчання та технологій, педагогів професійної освіти і фахівців образотворчого та декоративного мистецтва: теорія, досвід, проблеми: збірник наукових праць / О.В. Марущак (голова) та [ін.]. – Вінниця: ТОВ «Меркьюрі-Поділля», 2020. – Вип. 2. – С. 32-34
Series/Report no.: УДК;378.018.8:664-051]:[7.012:37.015.311]](06)
Abstract: В статті обґрунтовано необхідність пошуку ефективних шляхів формування творчої особистості в галузі харчових технологій шляхом впровадження дизайн-освіти у професійну підготовку означених фахівців. Акцентовано увагу на доцільності поєднання дизайн-освіти та спеціальної фахової підготовки у процесі формування творчої особистості в галузі харчових технологій
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13435
Appears in Collections:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Стаття Дубова Н.В..pdf215,37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.